0 Läs mer >>
Jag har sedan 3 veckor (ja det är sant) varit sjuk i influensa. En sådan kraftig sak att jag varit däckad och inte orkat göra ett skit. Jobbat har jag inte gjort sedan den 19 mars och idag har vi den 2 april.... 
 
Det är först idag som jag orkar vara uppe lite längre än de 15-20 min som jag har klarat tidigare. När jag exempelvis varit uppe längre då jag varit iväg och handlat så har jag mått piss och varit så yr att jag varit tvingad att hålla i mig för att inte trilla ihop. Som tur är har jag ännu inte varit iväg och handlat själv än.
 
Hostar gör jag som en galning än men hoppas att det snart släpper, börjar tröttna på detta nu. Har inte kunnat vara varken på jobbet eller i stallet pga detta. Vissa nätter har jag hostat så mycket att jag varit vaken hela natten. Precis när jag varit på väg att somna så har det kommit en ny hostattack och sedan legat vaken ca en halvtimme och sen varit på väg att somna igen och då kom det ny hostattack igen..... suck!
 
Känner mig just nu för pigg för att ligga men för trött för att orka vara uppe men idag tänkte jag tvinga mig att vara uppe större delen av dagen ändå. Funkar det bra så kanske jag kan börja jobba igen under den här veckan.
 
Den största orsaken till att det är som det är beror till en viss del att jag inte har tränat något sedan i november om man bortser från de ridpass jag har ridit. Det var då jag vred till knät och fick väldigt ont efter det.
 
I januari blev jag påkörd av en vagn på jobbet som träffade mig i vänstersidan i höfthöjd och fick då väldigt ont i ryggen efter det. En sjukgymnast bedömde det som att en disk vid ländkota 3 hade kommit i rörelse och behandlade för det. Efter ca 3 veckor hade jag inte blivit ett dugg bättre så jag gick till en annan sjukgymnast för ny bedömning. Har under denna tiden varit hos läkare och han "köpte" sjukgymnastens utlåtande.
 
Den nya sjukgymnasten såg direkt att jag var sned i bäckenet och behandlade för det och jag fick resultat direkt! Superbra!! Vid tredje behandlingen så fick han loss en massa spänningar i hela ryggen på mig och det kändes som att det saknades något. Lite obehaglig känsla men ändå skön.
 
När jag för 3 veckor sen fick veta att nu var det dax att gå ut i träningslokalen och börja träna så hade jag fått den här hemska influensan. Får nog vänta någon eller några veckor till innan jag kan börja träna. Helst så vill jag ha bort den här jobbiga hostan innan jag drar på mig träningskläderna.....
 
 
Kan inte låta bli att avsluta detta inlägg med en bild på min favorithäst som jag saknar.....
 

Till er som saknar mi...

0 Läs mer >>
Det här passet red jag som ersättare. Häst för dagen var Diler.
 
Diler gick passet innan.
 
När jag skrittade fram nere i nya manegen så reagerade Diler på bommar som stod utanför sargkanten där Malin hade öppnat en dörr till för att ställa dit fler bommar. Jag fick ta tag i tyglarna ordentligt för att inte riskera att trilla av då han vek av åt sidan.
 
Ställde då honom där och frågade "-Detta är väl inte farligt?" Han skakade på huvudet.... 
 
Började sedan skritta över bommarna och första och andra gången fick jag lägga på spöt lite lätt bakom sadeln för att övertyga honom att gå över. Måste ha hänt något så att han har blivit skraj för bommar/hoppning. Jag tog hela framridningen till att få honom avslappnad och gå över bommarna i alla gångarterna. Vissa gånger tog han bommen som ett hinder och då var jag ju inte riktigt beredd på det men det gick bra ändå. När han var som finast i galoppen så fick det räcka. :) Han hade precis gått i passet innan så han var ju framriden till mig :) 

Passet i övrigt så skulle vi rida på serpentinbågar med start från C och på detta blev han jättefin. I slutet var han så lösgjord och fin att jag kunde länga lite på tygeln och han var kvar i den goa formen ♥ 

Tack vare min nya sjukgymnast så har jag förändrat både hållningen när jag går och även sitsen i ridningen! Jag är sååååå glad och lycklig!! Det är ju så kul när andra säger samma saker som jag själv känner ♥ ♥ ♥
 
Visserligen en gammal bild men han är så fin där.... ♥
 

Ridpass med Diler 2 m...