0 Läs mer >>
Ni kanske undrar varför jag inte har några inlägg mellan 7 januari och detta från den 18 februari ? Det beror på att jag blev rejält influensasjuk och sedan har det även varit Borås Ponny Grand Prix samt Gina Tricot Grand Prix så det blev ingen ridning på totalt 5 veckor.
 
Den här gången hade jag önskat Jonna då hon gick så bra senast och då är det ju kul att fortsätta med henne.

Trav över 3 st bommar och skrittövergång innan vi skulle trava över ytterligare 3 bommar. Sedan in på en 20m volt och en ny bomserie på volten. Avslutade med skänkelvikning på motsatta långsidan i skritt. In några steg och sen ut igen och upprepa någon gång till. Sedan upp i trav och börja om övningen.

Den andra övningen var i galopp. Vi hade de bommarna i travövningen som nu hade rullats ut till galoppavstånd. Nu skulle vi låta hästarna "rulla på" över bommarna i jämnt galopptempo.

Jag var lite nervös inför första gången så den blev inte så bra men andra gången gick det mycket bättre och gammeltanten Jonna galopperade på som aldrig förr. Riktigt kul att sitta på!

Nu kommer jag att längta ihjäl mig till nästa vecka. Skönt att vara tillbaka i sadeln och självklart träffa alla goa kamrater i och utanför ridgruppen.

 

Jag och Jonna från ett tidigare pass.....

 

Lördag 18 februari - ...